Dynamic windows

LAAT UW RAMEN VOOR U SPREKEN!

Of het nu gaat om een winkel, showroom, beurs, horecazaak of kantoor: alles draait om aandacht! Als onderneming wilt u eruit springen en uzelf onderscheiden van de concurrentie. Er is geen betere manier om dit te doen dan gebruik te maken van creatieve, opvallende en originele reclame-uitingen op uw bedrijfspand. Maar…

Narrowcasting Tip de Bruin
landscape background

Trek de aandacht van passanten met Dynamic Windows!

..Wat vaak vergeten wordt, is dat een bedrijfspand ook voor een groot deel uit ramen bestaat. Deze lege ramen bieden vanzelfsprekend niet bepaald een aantrekkelijk aangezicht voor passanten..

Daarom komt NLD new vision met de oplossing: Dynamic Windows! Deze innovatieve oplossing tovert uw lege, nietszeggende ramen om tot ware eyecatchers die niet aan de aandacht van passenten kunnen ontsnappen. Dynamic Windows geven uw bedrijfspand een nieuwe aanblik, die dynamisch, sprankelend en levendig is. Hiermee bent u in staat uw boodschap op een nóg aantrekkelijkere wijze te presenteren en u nog beter te onderscheiden van concurrenten!

Licht- en zicht doorlatend

Terwijl de Dynamic Windows van buiten een dynamische en levendige LED protectie-locatie bieden, zijn deze van binnenuit licht- en zicht-doorlatend met maar liefst een transparantiepercentage van 92%! Ook zijn de Dynamic Windows zo ontwikkeld dat deze uw content onder alle weersomstandigheden perfect weergeven.

Natuurlijk is het voordeel van het vertonen van een digitale boodschap dat de inhoud altijd op afstand aanpasbaar is. Ook wordt de inhoud via de nieuwste Digital Signage technieken getoond, wat zorgt voor een strakke en moderne presentatie.

Wacht niet langer en tover uw lege nietszeggende ramen om tot ware eyecatchers!

De voordelen van Dynamic Windows

  • Trek de aandacht van passenten en beïnvloed en verleid hen door middel van een creatief, opvallend en origineel communicatiekanaal
  • Behaal een concurrentievoordeel met dynamische, bewegende content
  • Beheer uw content op afstand door middel van de nieuwste Digital Signage technologieën
  • Is licht- en zicht-doorlatend, en geeft content onder alle weersomstandigheden perfect weer
  • Vereist veelal geen vergunning
Scroll naar boven