Informatiezuilen

De belangrijkste functie van een informatiezuil is, naast de aandacht trekken, de doelgroep van de juiste informatie voorzien. Om dit te bewerkstelligen is specialistische software nodig. NLD new vision heeft hiervoor het pakket Z-channel interactieve narrowcasting beschikbaar.

Met behulp van Z-channel is het mogelijk om een digitale informatiezuil in te richten als multifunctioneel informatiepunt. Zo is de digitale informatiezuil bijvoorbeeld te gebruiken als interactief verkooppunt, inclusief dynamische koppeling met een voorraadsysteem.

Narrowcasting Tip de Bruin
landscape background

Digitale bewegwijzering

Een interactieve informatiezuil kan ook worden ingezet voor digitale bewegwijzering. Digitale bewegwijzering, ook wel wayfinding genoemd, is een zeer functionele manier van communiceren. In grote gebouwen, publieke ruimtes of in een buitenomgeving waar veel mensen komen is de routing altijd dynamisch. Met Z-channel narrowcasting software van NLD new vision is het mogelijk om digitale bewegwijzering eenvoudig aan te passen of te koppelen aan dynamische informatie die uit een bestaande database komt.

Maatwerk
NLD new vision ontwerpt en ontwikkelt informatiezuilen volledig op maat. De mogelijkheden en materiaalkeuze zijn eindeloos. De zuilen worden voorzien van een LCD- of een LED scherm (afhankelijk van de toepassing).

Uiteraard levert NLD new visison ook ‘standaard’ informatiezuilen voor zowel indoor als outdoor.

Digitale informatiezuil op maat aangestuurd door de Z-channel narrowcasting software van NLD new vision
Benieuwd wat we samen kunnen bereiken?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

NLD new vision kan je volledig bedienen. Van advies tot installatie, en op het gebied van soorten hardware en software. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

Scroll naar boven