LED scherm op maat

LED scherm op maat

LED walls in alle vormen en maten

Digitale communicatie kent vele toepassingen en vormen. Door de jaren heen heeft NLD new vision producten geleverd aan klanten uit de meest uiteenlopende branches.

Het komt regelmatig voor dat de beoogde oplossing niet kan worden gerealiseerd met een recht-toe-recht-aan LED scherm. Zowel de indoor als outdoor LED walls van NLD new vision kunnen daarom in elke afmeting naadloos gemaakt worden, zodat u altijd de gewenste LED toepassing vindt. Voor bijzondere wensen of eisen met betrekking tot de afmetingen of ten aanzien van de aansturing, bent u bij ons aan het goede adres!

LED scherm op maat Van der Valk Nootdorp
landscape background

Toepasbaar in elke sector

NLD new vision biedt indoor en outdoor LED wall toepassingen in vele sectoren en branches. Zo zetten wij ons al jaren in om retail stores te ondersteunen in de creatie van een optimale winkelervaring, bevorderen wij de gastvrijheid in de hospitality, en verbeteren wij de communicatie binnen corporates, overheden, zorgaanbieders en onderwijsinstellingen. Dit is slechts een greep uit de branches die NLD new vision door de jaren heen heeft bediend. Bij NLD new vision gaan wij geen uitdaging uit de weg en komen we altijd met een geschikt advies!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

NLD new vision kan u volledig bedienen. Van advies tot installatie, en op het gebied van allerlei soorten hardware en software. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven