Led wall outdoor

LED wall outdoor

LED walls met eindeloze mogelijkheden

De LED walls van NLD new vision zijn ideaal om uw boodschap op de meest effectieve manier naar buiten te brengen. Door hun haarscherpe beeld en perfecte lichtintensiteit springen de LED walls van NLD new vision eruit in het straatbeeld en bieden zij de perfecte tool om uzelf te onderscheiden van concurrenten. Er zijn steeds meer outdoor gebruiksmogelijkheden als het gaat om LED walls. Zo worden deze bijvoorbeeld gebruikt als digitale posters en billboards, maar ook als informatievoorziening en livestream-faciliteit op evenementen. Ook qua afmetingen en vormgeving zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nou op zoek bent naar een posterformaat of juist naar een groot scherm, bij NLD new vision bent u aan het juiste adres voor outdoor LED walls!

Bent u op zoek naar een LED wall voor binnentoepassing? Bekijk dan onze indoor LED wall mogelijkheden.

Lucent Danstheater Narrow casting
landscape background

LED walls die goed zichtbaar zijn in de felle zon

Niet alle schermen zijn geschikt voor buitentoepassing. Zo worden LCD videowalls doorgaans alleen voor een binnentoepassing gebruikt. LED walls daarentegen kunnen speciaal voor buitengebruik worden gebouwd. De schermen hebben een hogere helderheid en een hogere beschermingsgraad (IP gradatie). De outdoor LED walls van NLD new vision zijn goed zichtbaar in een daglicht situatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Van de wat kleinere LED walls met functionele informatie tot de gigantische LED walls op bijvoorbeeld pleinen en tegen grote gebouwen. Buiten werken met LED videoschermen heeft een groot aantal voordelen, maar de voornaamste is dat content zichtbaar is voor een zeer grote doelgroep en dus een groter bereik heeft. NLD new vision kan u volledig bedienen. Van advies tot installatie, en op het gebied van allerlei soorten hardware en software. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar top