Led wall

LED wall indoor

Naadloos op ieder gewenst formaat

De LED walls van NLD new vision zorgen met hun haarscherpe beeld en perfecte lichtintensiteit voor een enorme impact. Bent u op zoek naar een LED wall voor een groot oppervlak? Geen probleem! De LED walls van NLD new vision kunnen in elke afmeting naadloos gemaakt worden. Geen modulair opgebouwd systeem zoals bij een video wall, maar één groot LED scherm die middels koppeling ieder gewenst formaat kan aannemen. Dit geldt voor zowel de in- als outdoor LED walls van NLD new vision!

Narrowcasting Tip de Bruin
landscape background

Wat is de minimale kijkafstand?

Er zijn verschillende indoor gebruiksmogelijkheden met de LED walls van NLD new vision. Zo worden de LED walls bijvoorbeeld gebruikt als eyecatcher in indoor publieke ruimtes zoals winkel- en sportcentra, maar ook steeds vaker als informatie- en presentatiefaciliteit voor vergaderzalen, meetingrooms en ontvangsthallen.

Bij het kiezen van de geschikte LED wall is het van belang dat er naar de (minimale) kijkafstand wordt gekeken. Met behulp van de beoogde kijkafstand kan NLD new vision onderzoeken wat de optimale pixel pitch (de tussenafstand van de LED lampjes op het scherm) dient te worden. Met een kleinere pitch (meer pixels) kan een hogere resolutie gerealiseerd worden, en dus ook een hogere beeldkwaliteit. Dit heeft als gevolg dat het beeld bij een kleinere kijkafstand toch nog de gewenste kwaliteit weergeeft.

Aangezien NLD new vision beschikt over de juiste LED walls voor allerlei verschillende kijkafstanden, bent u bij ons verzekerd van een LED wall die het optimale resultaat biedt bij de specifieke kijkafstand op uw locatie!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

NLD new vision kan u volledig bedienen. Van advies tot installatie, en op het gebied van allerlei soorten hardware en software. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

Scroll naar boven