Video wall

Video wall

Video walls als etalage

Video walls van NLD new vision zijn echte eyecatchers. Een videowall bestaat uit een groep met LED of LCD displays die strak tegen elkaar worden gemonteerd. De verschillende displays worden aangestuurd als één groep, met als gevolg een imposant totaalbeeld. Iedere gewenste grootte is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze LED schermen op maat.

Videowall
landscape background

Ultradunne omlijsting en brede kijkhoek

Door de ultradunne omlijsting van slechts enkele mm (en bij sommige series zelfs minder dan 1 mm) blijft het beeld altijd helder en scherp, ongeacht hoeveel panelen er naast elkaar zijn geplaatst. De ingebouwde beeldoptimalisatie zorgt ervoor dat de beeldafstand wordt verminderd. Dit geeft een naadloze en prettige kijkbeleving.

De panelen zijn vanaf vrijwel iedere hoek goed te zien, wat een videowall perfect maakt voor toepassingen in een winkeletalage, theater, collegezaal, museum of hotellobby. Het design heeft een brede kijkhoek, wat de zichtbaarheid en het afbeelden van reclames en andere informatie ten goede komt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

NLD new vision kan u volledig bedienen. Van advies tot installatie, en op het gebied van allerlei soorten hardware en software. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven