Over ons

Totaalleverancier van digitale reclameborden

VideoWall Football Temple
landscape background

NLD new vision

Totaalleverancier van digital signage oplossingen

De roots van NLD new vision gaan terug tot 1995. Wij zijn totaalleverancier van audiovisuele oplossingen voor elk denkbare branche op elk denkbare locatie. NLD new vision is specialist in de levering, installatie en het onderhoud van permanente AV-oplossingen zoals LED displays, LED walls, video walls, audio-oplossingen en Narrowcasting (Digital Signage). Een opkomende markt, waarin wij al onze creativiteit kwijt kunnen.

Het totaalpakket audiovisuele oplossingen

NLD new vision heeft een innovatieve kijk op de communicatiekracht van beeld en geluid. We zien onszelf dan ook niet als productleverancier en dozenschuiver, maar als adviserende en meedenkende contentcreator. We leveren een totaalpakket aan audiovisuele oplossingen die alle zintuigen prikkelt en aanzet tot actie. Vanuit onze vestiging in Amsterdam werken we voor opdrachtgevers in heel Nederland en Europa.

#1 Collaborations

Bij NLD new vision werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde pro audiovisuele merken. Hierdoor zijn wij in staat om een zeer hoog kwaliteitsniveau te realiseren. Dit doen wij natuurlijk wel tegen concurrerende prijzen, waardoor wij altijd een uitstekende prijs-prestatieverhouding weten neer te zetten!

Alleen de allerbeste partners:

Scroll naar boven