Mango – Westfield Mall of the Netherlands

Gerealiseerde oplossing:

NLD new vision heeft twee imposante LED walls geïnstalleerd bij de MANGO store in de Westfield Mall of the Netherlands, te Leidschendam.

De Spaanse modeketen beschikt wereldwijd over winkels waar consumenten de laatste trends op het gebied van mode, schoenen en accessoires kunnen vinden. Zo ook in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, één van de grootste winkelcentra van Nederland. Met 280 winkels en restaurants en een oppervlakte van 117.000 vierkante meter is het niet verrassend dat MANGO zocht naar een manier om zich te onderscheiden van haar concurrenten. De LED walls van NLD new vision zijn door hun haarscherpe beeld en perfecte lichtintensiteit een ideale tool om eruit te springen in het grote winkelcentrum, waardoor MANGO ons heeft gevraagd om twee grote LED walls bij de entree van de store te installeren.

De twee eyecatchers pronken links en rechts van de winkelentree met constant afspelende video’s. Hierdoor kan de MANGO store niet meer aan de aandacht van consumenten ontsnappen!

Scroll naar boven