Van der Valk – Brugrestaurant

Gerealiseerde oplossing:

Verzorgingsplaats Den Ruygen Hoek is een verzorgingsplaats gelegen aan de A4 Amsterdam – Pernis/Knooppunt Benelux, tussen afrit 3 en 4, nabij Nieuw-Vennep in de Haarlemmermeer. Het is een voor Nederlandse begrippen grote rust- en recreatieplaats langs de snelweg waar de reiziger niet alleen aan beide rijrichtingen kan tanken (bij tankstations van Shell en BP), maar ook keuze heeft uit verschillende restaurants, kan overnachten en zelfs winkelen. De verzorgingsplaatsen aan beide zijden van de weg zijn met elkaar verbonden door een loopbrug met diverse horecagelegenheden. Aan de oostzijde van de A4 bevindt zich een hotel van Van der Valk. Ook is er een vestiging van een herenmodezaak.

De naam “Den Ruygen Hoek” geeft aan dat het hier vroeger, voor de inpoldering van de Haarlemmermeer, volgens de overlevering behoorlijk kon spoken, maar in de volksmond staat de locatie vandaag de dag beter bekend als “Het Brugrestaurant A4”.

Aan het Van der Valk hotel aan de oostzijde van de A4 heeft NLD new vision twee LED walls geleverd, allebei met een oppervlakte van 9,5 meter bij 3 meter. Deze LED walls hebben wij bovenop het dak van het brugrestaurant boven de A4 geïnstalleerd. Ten tijde van de installatie is de A4 gedeeltelijk afgesloten geweest onder leiding van Rijkswaterstaat. Door middel van de LED walls van NLD new vision ontgaat het Van der Valk hotel automobilisten op de A4 niet langer!

Scroll naar top