Vodafone Ziggo – Utrecht

Gerealiseerde oplossing:

VodafoneZiggo is een Nederlandse aanbieder van kabeltelevisie, internet en mobiele telefonie. Het bedrijf is in 2017 ontstaan als fusie tussen de Nederlandse activiteiten van Liberty Global en Vodafone. In april 2018 voorzag het bedrijf meer dan vier miljoen huishoudens van ten minste één dienst: 871.800 huishoudens van alleen analoge televisie, 3.368.000 huishoudens van analoge en digitale televisie, 3.076.300 huishoudens van een internetverbinding en 2.568.600 huishoudens van telefonie.

VodafoneZiggo opende in juni 2018 de deuren van haar nieuwe winkel in Hoog Catharijne, Utrecht. Het was de eerste winkel waar de merken Vodafone en Ziggo gezamenlijk vertegenwoordigd waren. Op dezelfde locatie opende VodafoneZiggo op 1 oktober 2018 haar nieuwe centrale kantoor.

NLD new vision heeft op verzoek van VodafoneZiggo de wanden van de eerste gezamenlijke winkel voorzien van een LED wall van circa 50m2. Voor deze LED wall hebben we een speciaal diffuserend doek gemonteerd. Hierdoor wordt het licht wat de LED wall uitstraalt “gebroken” en ontstaat er een zachte en abstracte uitstraling en sfeer. Daarnaast hebben we met slimme software en zelf ontwikkelde LED-strips een ronde afwerking ontwikkeld, waardoor het mogelijk was een boog in de LED wall te creëren. Deze ronde afwerking is normaliter niet te verkrijgen. Wij zijn daarom ook trots dat NLD new vision dit heeft weten te realiseren!

Scroll naar boven