B2B | Corporate

Functionele Narrowcasting oplossingen voor succesvol zakendoen

Beeldschermen voor de Horeca
Video afspelen
landscape background

NLD new vision

Digital Signage oplossingen voor succesvol zakendoen

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming. Dat geldt voor zowel de buitenkant als de binnenkant. Maar denkt u wel eens na over hoe uw vestiging met medewerkers, klanten, bezoekers en de omgeving communiceert? NLD new vision doet dat in ieder geval wel! Speciaal voor bedrijven bieden wij een scala aan Narrowcasting/Digital Signage oplossingen die het imago van uw onderneming in beeld en geluid op een unieke wijze uitdragen. Van videowalls in vergaderruimtes en meetingrooms tot en met Digital Signage in de entree of showroom.

Doe het zelf met gebruiksvriendelijke software

Op een eenvoudige manier plaatst u zelf uw eigen content (tekst, foto’s, visuals, video’s, rss-newsfeeds) in een standaard of custom made template. Vervolgens stuurt u de diverse displays aan op een datum en tijd naar keuze (schedules).

Uiteraard zijn meerdere combinaties mogelijk. Zo kunt u dezelfde content op dezelfde dag en tijd naar alle schermen sturen, maar u kunt ook elk display afzonderlijk voorzien van verschillende content. Zo communiceert u altijd de juiste boodschap op de juiste locatie op het juiste moment!

Onze narrowcasting software bestaat uit 4 hoofdonderdelen:

Designer

voor het ontwerpen en creëren van templates en slides

Slides

voor het groeperen, verwijderen en kopiëren van slides + het aanbrengen van eenvoudige wijzigingen

Playlists

voor het plaatsen van slides in een playlist

Schedule

voor het programmeren van playlists op datum en tijd

"Het programma is zeer gebruiksvriendelijk. Als u uw eigen agenda kunt bedienen in bijvoorbeeld Google, dan gaat dit ook zeker lukken!"

Geen know-how of tijd om dit in eigen beheer te doen?

Geen probleem! Het content-team van NLD new vision ontzorgt en beheert uw content, uw verhalen, en uw prikkelende boodschappen. Stuur ons heel eenvoudig uw tekst, logo, foto’s en video’s en wij zorgen ervoor dat dit wordt omgezet in een professionele en aansprekende contentstrategie. Uiteraard in nauw overleg en passend binnen de bestaande huisstijl van uw bedrijf.

Scroll naar boven