Hospitality

Informeer uw gasten via Digital Signage

Beeldschermen voor de Horeca
Video afspelen
landscape background

NLD new vision

Zorgen dat uw boodschap precies goed overkomt

Gastvrijheid staat op nummer 1 in de hospitality branche. U wilt gasten een warm welkom heten en hen van binnenkomst tot vertrek op elk gebied verrassen en in de watten leggen. Met de digitale communicatie oplossingen van NLD new vision gaat dat zeker lukken. Wij bieden de modernste apparatuur voor elke ruimte. Van vergaderruimtes, meetingrooms, scrumrooms, boardrooms en auditoria tot en met ontvangstruimtes en congreszalen. En natuurlijk denken we graag mee over een totaalbeleving die aansluit bij uw doelstellingen en budget.

Doe het zelf met gebruiksvriendelijke software

Op een eenvoudige manier plaatst u zelf uw eigen content (tekst, foto’s, visuals, video’s, rss-newsfeeds) in een standaard of custom made template. Vervolgens stuurt u de diverse displays aan op een datum en tijd naar keuze (schedules).

Uiteraard zijn meerdere combinaties mogelijk. Zo kunt u dezelfde content op dezelfde dag en tijd naar alle schermen sturen, maar u kunt ook elk display afzonderlijk voorzien van verschillende content. Zo communiceert u altijd de juiste boodschap op de juiste locatie op het juiste moment!

Onze narrowcasting software bestaat uit 4 hoofdonderdelen:

Designer

voor het ontwerpen en creëren van templates en slides

Slides

voor het groeperen, verwijderen en kopiëren van slides en het aanbrengen van eenvoudige wijzigingen

Playlists

voor het plaatsen van slides in een playlist

Schedule

voor het programmeren van playlists op datum en tijd

"Het programma is zeer gebruiksvriendelijk. Als u uw eigen agenda kunt bedienen in bijvoorbeeld Google, dan gaat dit ook zeker lukken!"

Geen know-how of tijd om dit in eigen beheer te doen?

Geen probleem! Het content-team van NLD new vision ontzorgt en beheert uw content, uw verhalen, uw prikkelende boodschappen. Stuur ons heel eenvoudig uw tekst, logo, foto’s en video’s en wij zorgen ervoor dat dit wordt omgezet in een professionele en aansprekende contentstrategie. Uiteraard in nauw overleg en passend binnen de bestaande huisstijl van uw bedrijf.

Scroll naar boven